Terug in Holland
Door: David Schotman
Blijf op de hoogte en volg David
13 Juli 2010 | Nederland, Zeist
kwam na 10 uur vliegen aan op Schiphol en werd daar opgewacht door een ontvangstcomité; mijn ouders, broers, opa, oma, oom en tante.
Nou en dat was dan snel even bijpraten want oom en tante moesten inpakken en op vakantie.
Broer ging naar A'dam voor finale.
Opa en oma gingen dan toch even met mij mee naar huis om al wat verhalen te horen.
Wat ze op dat moment al heel leuk vonden.
Nu alle foto's aan het sorteren op wat een leuke foto is en wat misschien niet nou kom je er op eens achter dat je in 4 maanden 3666 foto's kan maken.......
ja nu ga ik maar een selectie van 100 foto's per maand maken maar dan kom ik natuurlijk in Alaska waar heeeeel veeeel mooie foto's zijn.
Nou ja maar goed kijken dan he.
Ik wil jullie nog allemaal hartelijk bedanken voor alle leuke reacties, via hier of via de mail ontzettend gaaf.
ik kijk alweer uit naar mijn volgende reis met de MS Ryndam, maar eerst nu even 2 maanden naar de sportschool aangezien dit zeker nodig is......
Hartelijke groeten en nogmaals bedankt.
David
14 Juli 2010 - 06:29
Carell Rink:
Dag David,
Ik heb met plezier je
avonturen gevolgd. Je hebt veel megemaakt en zal veel te vertellen hebben (ondanks alle stukje op deze site). geniet van de vakantie en veel voorplezier bij de 2e trip. Ik zie je weer op school,
groet, carel Rink
Vakschool Wageningen -
14 Juli 2010 - 11:23
Mac:
hoi david
lekker chillen nu dat doen wij ook het is hier heerlijk prive huis en stand nabij en een heerlijke zembad het is afzien
sprek je snel gr mac -
11 September 2010 - 04:47